25. april 2011

Hille 23. april

Denne lørdagen gikk turen med Mdk og skøyta til Hille. Det ble en ganske lang seilas for å nå dykkeplassen, noe over 1 times båtkjøring. På grunn av en del sjø måtte turen gå på innsiden av Hille først. For å nå dykkestedet  måtte vi kjøre et stykke "tilbake" igjen på utsiden av Hille. -Og skøyta er ikke akkurat hurtigående. Men en kjempefin tur i det flotte påskeværet.

Med den gode sikten som er under vann for tiden, så jeg virkelig fram til et fint dykk. Noe det absolutt ble, med dykketid på 40 min og dybde 17 meter. Her var det utrolig fin natur og fint dyreliv.  Mange gode fotomotiv, med kløfter, blomster, nakensnegler, sjøstjerner m.m. Og sola kom fra en vinkel som gjorde det hele til et fargesprakende eventyr.

Buddyen min, denne gang Ola, hadde kamera med han også. Noe større og bedre enn mitt lille, men pytt,pytt. Det ble tatt mange bilder, det er sikkert. Fikk endelig til litt bedre bilder av de hvite nakensneglene.

Høydepunktet kom på avslutningen av dykket. En hel masse små havengler (hvalåte) tumlet og danset rundt. De er bare helt magiske å se på der de bakser seg rundt med de små "vingene" sine.

Havengel

Sypute

Nakensnegle

NakensnegleTareblad

Busksnegle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar